Van 26 t/m 30 september vinden de Bejo Open Dagen plaats. Wil jij weten hoe het werkt bij Bejo? Dan is dit je kans om dat te ontdekken! Neem een kijkje achter de schermen, ontmoet onze collega’s en kom erachter wat Bejo jou te bieden heeft.

Jaarlijks bezoeken groentetelers en ketenpartners van over de hele wereld de Open Dagen van Bejo in Warmenhuizen. Tijdens het evenement maken de bezoekers kennis met de nieuwe Bejo-rassen en innovatieve groenteconcepten. Ook openen we de deuren voor werkzoekenden. In onze speciale ‘ontdek hoe het werkt’ tent vertellen onze collega’s je graag meer over alle carrièremogelijkheden. Wie weet ligt jouw toekomst wel binnen een van onze werkgebieden:

  • Teelt & Agribusiness 
  • Research & Innovation 
  • Operations & Supply Chain 
  • Finance, IT & Office 

Meld je nu aan

Wil jij langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Meld je dan hieronder aan door op de button te klikken. Aanmelden kan tot en met donderdag 21 september.

Of je nu op zoek bent naar een baan op het land of in de kas, in het lab, het magazijn of kantoor. Bejo heeft carrièremogelijkheden voor iedereen. Ons HR team vertelt je er graag meer over!

Vacatures

Ben je benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben open staan? Bekijk dan alvast onze vacaturepagina via onderstaande button. Tijdens de Open Dagen vertellen we je graag meer over deze vacatures maar ook over andere carrièremogelijkheden die nog niet online staan.