Na mijn HBO-opleiding Human Resource Management, heb ik eerst een tijdje gewerkt bij een uitzendbureau. Al snel kwam ik een vacature tegen voor een medewerker HR bij Bejo. Dat was een mooie stap in mijn carrière.

Het gaat om wie je bent en wat je kunt

Als medewerker HR assisteer ik de personeelsadviseurs. Gezamenlijk ondersteunen wij het Bejo-management bij Human Resource zaken en  dragen we zorg voor een goede en gelijke behandeling van al het Bejo-personeel. Wij proberen de vragen van medewerkers zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen. Ons personeelsbeleid en de CAO voor de Tuinzaadbranche zijn hierbij onze uitgangspunten. Collega’s kunnen bij ons terecht met vragen over regelingen, procedures, interne vacatures, etc. Als medewerker HR ben ik ook betrokken bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast ben ik ook actief bij de personeelsvereniging, die de jaarlijkse personeelsfeesten organiseert. 

Wanneer je bij Bejo solliciteert is een driedelig pak echt geen vereiste. Van belang is dat je past binnen onze informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Het gaat erom wie je bent en wat je kunt. Bij ons staat passie voorop; voor het werk, onze producten en innovatie. Wij zoeken gemotiveerde mensen die initiatief durven nemen, die met een frisse blik kijken naar onze werkprocessen en met beide benen op de grond staan.

Herken jij jezelf hier in? Laat het ons weten!