Elke ochtend maken mijn collega’s en ik verse soep. De soep verschilt van dag tot dag en seizoen tot seizoen. Op woensdag staat er, van september tot april, standaard erwtensoep “snert” op het menu, die is erg populair. Rond half één stroomt de kantine vol met collega’s van alle afdelingen. Tijdens het kopje soep van Bejo wordt er over van alles gepraat. Het is altijd een gezellige, drukke boel.

Het is een gezellige, drukke boel!

Naast mijn werk in het bedrijfsrestaurant, ben ik ook lid van de Personeelsvereniging van Bejo. Met vier andere collega’s organiseren wij jaarlijks een aantal evenementen voor alle Bejo collega’s. Bij Bejo houden we wel van een feestje. Door het jaar heen is er een leuk aanbod van sport-, spel- en feestavonden. Het is leuk om je collega’s af en toe in een andere setting mee te maken, onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment.

De aandacht bij Bejo voor de persoon en het sociale, vind ik uniek. Het zorgt voor een goede balans tussen werk en ontspanning en het verstevigt het “wij”-gevoel.

Ben jij sociaal en leer je graag nieuwe mensen kennen? Wij ontvangen je met open armen.