Het afgelopen jaar is er aan de Trambaan in Warmenhuizen een prachtig nieuw pand verrezen. Deze nieuwe locatie is gebouwd voor de opkweek van plantmateriaal en de handmatige knopbestuiving van verschillende gewassen. Het zal de teeltactiviteiten overnemen die momenteel op een verouderde locatie in Warmenhuizen plaatsvinden. Perry Kuilboer, Manager Trial Grounds and Seed Production Netherlands, vertelt ons er enthousiast meer over.

“Vanuit jarenlange kennis en ervaring is er gewerkt aan dit nieuwe pand en kassencomplex. Een best wel indrukwekkend gebouw; 100 bij 25 meter groot. En daarnaast maar liefst 2,8 hectare aan kassen. We hebben enorm veel extra ruimte erbij gekregen, legt Perry uit. Belangrijk want de afdelingen die hier werken groeien in lijn met de groei en het ontwikkelingspad van Bejo.”

Dat er qua ruimte volop gegroeid kan worden wordt al snel zichtbaar zodra je binnenstapt op de nieuwe locatie. Alles is schoon en praktisch doordacht. Maar ook op technologisch gebied is er vooruit gedacht. Het complex is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op kassengebied en belooft verdere ontwikkeling voor de toekomst.

“De beste omstandigheden en de nieuwste technieken maken deze locatie de ideale werkplek. Perry vervolgt, om het maximale uit de locatie te halen en de ontwikkeling van het team en onze medewerkers te stimuleren, zijn we op zoek naar een teamleider. Een functie waarin kennis van teelt en leiderschap centraal staan. Als teamleider ben je regelmatig in de kas om samen met de teams de techniek aan te sturen, de groeiontwikkeling van de planten in de gaten te houden en afgestemd te blijven met interne opdrachtgevers. De collega’s hebben veel kennis en weten wat er moet gebeuren maar jij bent diegene die structuur brengt en de uiteindelijke keuzes maakt.’’

“Bejo groeit hard, maar de manier waarop we werken blijft onveranderd; efficiënt, met beide benen op de grond en met korte lijntjes vertelt Perry. Er wordt veel waarde gehecht aan eigen verantwoordelijkheid. De familiecultuur is ook duidelijk voelbaar. Successen worden samen gevierd, maar als het even tegenzit staan we ook voor je klaar. Betrokkenheid en loyaliteit staan hoog in het vaandel en er is veel aandacht voor elkaar.”

“Op dit moment is de opkweek van het plantmateriaal opgestart en zullen we deze locatie stap-voor-stap in gebruik nemen. Alle activiteiten en materialen van de oude locatie zullen geleidelijk aan verhuisd worden en gefaseerd worden opgestart. We zoeken een nieuwe collega die enthousiast is om dit te begeleiden. Perry vervolgt, iemand met kennis van teelt en kwaliteiten in leiderschap hoeft eigenlijk niet verder te zoeken, deze locatie omarmt je meteen.”

Heb jij of ken je iemand met interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de button hieronder! De sollicitatieprocedure voor deze functie is inmiddels gestart, dus wacht niet te lang met reageren.

Zie jij jezelf al werken op deze locatie maar in een andere functie? Stuur ons dan ook een berichtje via de contactpagina.