Bejo is een wereldspeler in groentezaden met ruim 1800 medewerkers in ruim 30 landen. Wij zijn dus een multinational, maar aan alles merk je nog steeds dat Bejo van oudsher een familiebedrijf is. De onderneming heeft aandacht voor haar personeel, is gericht op de lange termijn en gaat voor duurzame relaties in de keten. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, de medewerkers hebben een open, nuchtere houding en staan altijd met beide benen op de grond. Onze medewerkers zijn betrokken, hebben passie voor het product en zijn voortdurend op zoek naar innovatie.

Werken bij Bejo

Bejo-werknemers staan letterlijk met beide benen op de grond. Wij werken met en in de natuur. De ene dag zit je op kantoor, de andere sta je in een koolveld. Je bent in het research centrum of misschien wel bij een kweker in Azië. Bejo zoekt bevlogen mensen, voor diverse functies en werkplekken. Van vertegenwoordiger tot onderzoeker, van IT’er tot veredelaar, van productiemedewerker tot marketeer. Door de continue groei van Bejo is er een voortdurende stroom aan mogelijkheden en beschikbare functies

Bejo in Nederland

Er werken ruim 650 medewerkers voor Bejo in Nederland, verdeeld over meerdere locaties en hoofdafdelingen: Veredeling, Research, Zaadproductie, Operations, Sales en de stafafdelingen.

Het hoofdkantoor van Bejo bevindt zich in Warmenhuizen. De andere locaties zijn verspreid over Nederland. We veredelen en produceren onze groentezaden op verschillende plekken in Nederland. In Nederland te weten Warmenhuizen, Heerhugowaard, Luttelgeest, Breda, Kessel, Melderslo, Reuver en Venlo.