SHARON GALJAARD - FLEXPOOL TEAM LEADER

Als Flexpool Team Leader ben ik het aanspreekpunt voor de Flexpool medewerkers op de afdeling Veredeling. Ik ben de schakel tussen de afdeling en de flex medewerkers. Hiervoor heb ik gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau. Ik was op zoek naar iets anders en toen kwam Bejo op mijn pad. Ik zag dat gelijk helemaal zitten.

De Flexpool bestaat uit 40 werknemers, die verspreid over soms wel drie of vier locaties aan het werk zijn. Als Team Leader probeer ik ze wekelijks allemaal persoonlijk te spreken. Deze flexibele schil van werknemers is van groot belang voor Bejo, omdat de hoeveelheid werk per seizoen varieert. Vooral in het voorjaar is het bijvoorbeeld erg druk bij de afdeling Veredeling en is extra hulp meer dan welkom.

Daarnaast bied ik secretariële ondersteuning binnen de afdeling. Denk hierbij aan het notuleren en plannen van overleggen en assisteren bij projecten. Deze combinatie van werkzaamheden, maakt mijn werk heel afwisselend.

Mijn functie is nog vrij nieuw. Hierdoor leer ik veel en doe ik ook wel eens dingen waarvan ik vooraf dacht het nooit te kunnen. Gesteund door mijn collega’s en leidinggevende, word ik gestimuleerd mij steeds verder te ontwikkelen. Op dezelfde manier wil ik er ook zijn voor de Flexpool medewerkers.

Dat is wat ik fijn vind aan werken bij Bejo. Met passie werken we als een groot team samen om te zorgen voor kwaliteit. Iedere afdeling blijft continu innoveren. Ik vind dat niet alleen interessant, maar ook heel belangrijk.

Mijn werk bij Bejo is ontzettend leuk, mede dankzij mijn collega’s. Iedereen is open en behulpzaam en dat geeft een fijne werksfeer. Er is veel kennis en kunde waardoor iedereen van elkaar kan blijven leren. Bejo groeit als bedrijf en ook het flexibele werk neemt toe. In mijn werk lever ik hier elke dag een bijdrage aan.