Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een uitdagende stage?

En ben je student en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht op MBO-, HBO- of WO-niveau? Bejo heeft veel mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Je kunt op ons hoofdkantoor in Warmenhuizen of op de 7 andere locaties in Nederland als stagiair aan de slag. Bejo heeft ruim 30 buitenlandse vestigingen waar ook weleens stageplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kun jij de kans vergroten dat jij een stageplek krijgt?
  • Stuur minimaal 2 maanden voor de start van je stage jouw motivatiebrief en CV.
  • Geef in je motivatiebrief duidelijk aan in welk vakgebied je stage wilt lopen, waar je stage aan moet voldoen en om welke periode het gaat.
  • Vertel iets over jezelf en waar je interesses liggen, want Bejo vindt de mens achter de student ook belangrijk. 
  • Schrijf vooral waarom jij denkt dat je bij Bejo past. 
Heb je interesse in een stageplaats bij Bejo?

Solliciteer via de "Stageverzoek" knop hieronder en upload jouw motivatiebrief en CV.

Stageverzoek

Hoe gaat het nu verder met jouw stageverzoek?

Indien er mogelijkheden op de betreffende afdeling zijn, volgt er een kennismakingsgesprek met de collega die jou gedurende jouw stageperiode zal begeleiden. Tijdens dat gesprek wordt jouw stageopdracht besproken en wordt er gekeken of Bejo jou een inhoudelijk goede stage en bijbehorende begeleiding kan bieden. Daarnaast komen de stagevergoeding en andere voorwaarden aan de orde. 

Dan krijg je pas echt te zien hoe groot Bejo daadwerkelijk is

Chiel Tamis, Plantenteelt, Clusius College Hoorn, 2018
Lees hieronder de stage-ervaringen van onze (oud) stagiaires!

Chiel Tamis, Plantenteelt, Clusius College Hoorn, 2018

“Ik vond het een erg leuk bedrijf om stage te lopen (misschien in de toekomst wel werken). Ik mocht van alles doen binnen het bedrijf. Omdat ik zelf uit de bloembollen sector kom, was het wel even wennen met al deze nieuwe handelingen voor mij. Maar ik kreeg veel hulp als dat nodig was en werd goed begeleid. Ik heb verschillende locaties gezien wat ik ook erg leuk vond. Dan krijg je pas echt te zien hoe groot Bejo daadwerkelijk is. Het werk is lekker afwisselend en je verveelt je nooit hier. Je krijgt genoeg tijd met pauzes ect en als je dat wil kan je altijd vragen stellen voor je verslag of andere vragen die je wilt weten. Daar komt nog bij dat de collega’s en de werksfeer erg prettig zijn, iedereen wordt gelijk behandeld en dat zorgt voor een goeie sfeer binnen het bedrijf. Ik heb hierdoor mijn stage als heel prettig ervaren. Ik vond Bejo een heel leuk bedrijf om stage te lopen en zou het zo weer over doen.”

Desiree Huiberts, Bedrijfskunde en Agribusiness, Hogeschool Van Hall Larenstein, 2018

“Wanneer ik terugkijk op mijn stageperiode bij Bejo denk ik terug aan een hele leuke tijd. Ik ben hartelijk ontvangen en heb veel van het bedrijf mogen zien. De weken vlogen voorbij en ik heb veel geleerd. Ik heb mijn onderzoek uitgevoerd bij een hele leuke verkoopafdeling met gezellige collega’s. Dit zorgde ervoor dat ik iedere dag met plezier aan de slag ging. Het marktonderzoek dat ik heb uitgevoerd heeft mooie resultaten opgeleverd die zeer bruikbaar zijn voor Bejo. Iedereen was enthousiast over het eindresultaat en dat was erg leuk om te horen. Ik vond het uitvoeren van het onderzoek zeer interessant omdat er steeds nieuwe resultaten naar boven kwamen. Het onderzoek heeft meer en andere resultaten opgeleverd dan vooraf gedacht werd. Tijdens mijn afstudeeropdracht was het moeilijkste gedeelte het combineren van de opdracht in de praktijk met de theorie van school. Het contact met school verliep soms moeizaam maar vanuit het bedrijf werd ik hier goed in ondersteund. Uiteindelijk ben ik binnen de gestelde tijd afgestudeerd met mooie cijfers en kan ik zeggen dat het een leerzame tijd is geweest! Ik wil Bejo dan ook bedanken voor de kans die zij mij gegeven hebben om mijn afstudeeronderzoek bij het bedrijf uit te mogen voeren!”