Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een uitdagende stage?

En ben je student en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht op MBO-, HBO- of WO-niveau? Bejo heeft veel mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Je kunt op ons hoofdkantoor in Warmenhuizen of op de 7 andere locaties in Nederland als stagiair aan de slag. Bejo heeft ruim 30 buitenlandse vestigingen waar ook weleens stageplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kun jij de kans vergroten dat jij een stageplek krijgt?
  • Stuur minimaal 2 maanden voor de start van je stage jouw motivatiebrief en CV.
  • Geef in je motivatiebrief duidelijk aan in welk vakgebied je stage wilt lopen, waar je stage aan moet voldoen en om welke periode het gaat.
  • Vertel iets over jezelf en waar je interesses liggen, want Bejo vindt de mens achter de student ook belangrijk. 
  • Schrijf vooral waarom jij denkt dat je bij Bejo past. 
Heb je interesse in een stageplaats bij Bejo?

Solliciteer via de "Stageverzoek" knop hieronder en upload jouw motivatiebrief en CV.

Stageverzoek

Hoe gaat het nu verder met jouw stageverzoek?

Indien er mogelijkheden op de betreffende afdeling zijn, volgt er een kennismakingsgesprek met de collega die jou gedurende jouw stageperiode zal begeleiden. Tijdens dat gesprek wordt jouw stageopdracht besproken en wordt er gekeken of Bejo jou een inhoudelijk goede stage en bijbehorende begeleiding kan bieden. Daarnaast komen de stagevergoeding en andere voorwaarden aan de orde. 

“Je kunt hier heel veel leren en je wordt er heel goed begeleid”

Daan Linssen, Medewerker Teelt, Citaverde College (Limburg), 2019
Lees hieronder de stage-ervaringen van onze (oud) stagiaires!

 

TESSA BOTTEMA, TOEGEPASTE BIOLOGIE, AERES HOGESCHOOL ALMERE, 2019

"Voor mijn afstudeerstage van de opleiding Toegepaste biologie aan de Aeres Hogeschool, heb ik mijn stage gedaan bij Bejo. Het leuke van mijn stage bij Bejo was de afwisseling, het bezig zijn met je handen maar ook met je hersenen. Ik heb tijdens mijn stage kennis kunnen maken met zowel de afdeling Research als de afdeling Veredeling. Wat mij zelf een completer beeld gaf wat veredeling inhoudt, en dat het samenwerken/kennis uitwisseling tussen verschillende afdelingen erg belangrijk is. Ook sprak de open werkstructuur binnen Bejo mij erg aan, iedereen is vriendelijk en de West-Friese nuchterheid heerst nog echt binnen het bedrijf."

NENAH FLORIS, BIOLOGISCH MEDISCH ANALIST, NOVA COLLEGE BEVERWIJK, 2019

"Heb een enorme leuke en leerzame stage gehad bij Bejo. De maanden zijn zo voorbij gevlogen. De tevredenheid van de werknemers bij Bejo straalt bij iedereen er vanaf. Dit heeft mij een fijne sfeer gegeven tijdens de werkzaamheden. Na 10 maanden ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Maar gelukkig ga ik nog veel leren bij Bejo. Want met trots mag ik zeggen dat ik per 1 juli hier bij de afdeling Merkertechnology & Genomics als Research Assistant B te werk ga!"

LISELOTTE KOOPS, TOEGEPASTE BIOLOGIE, HAS DEN BOSCH, 2019

“Ik heb een ontzettend mooie tijd gehad tijdens mijn stage bij Bejo in Tasmanië (Australië) waar ik eigenlijk alleen maar goede herinneringen aan over heb gehouden. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, heel veel geleerd en ben van begin tot eind goed begeleid geweest vanuit Bejo. Ik zou het zo nog een keer doen en het vooral iedereen willen aanraden.”