Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een uitdagende stage?

En ben je student en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht op MBO-, HBO- of WO-niveau? Bejo heeft veel mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Je kunt op ons hoofdkantoor in Warmenhuizen of op de 7 andere locaties in Nederland als stagiair aan de slag. Bejo heeft ruim 30 buitenlandse vestigingen waar ook weleens stageplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kun jij de kans vergroten dat jij een stageplek krijgt?
  • Stuur minimaal 2 maanden voor de start van je stage jouw motivatiebrief en CV.
  • Geef in je motivatiebrief duidelijk aan in welk vakgebied je stage wil lopen, waar je stage aan moet voldoen en om welke periode het gaat.
  • Vertel iets over jezelf en waar je interesses liggen, want Bejo vindt de mens achter de student ook belangrijk. 
  • Schrijf vooral waarom jij denkt dat je bij Bejo past. 
Heb je interesse in een stageplaats bij Bejo?

Solliciteer via de "Stageverzoek" knop hieronder en upload jouw motivatiebrief en CV.

Stageverzoek

Hoe gaat het nu verder met jouw stageverzoek?

Indien er mogelijkheden op de betreffende afdeling zijn, volgt er een kennismakingsgesprek met de collega die jou gedurende jouw stageperiode zal begeleiden. Tijdens dat gesprek wordt jouw stageopdracht besproken en wordt er gekeken of Bejo jou een inhoudelijk goede stage en bijbehorende begeleiding kan bieden. Daarnaast komen de stagevergoeding en andere voorwaarden aan de orde. 

“Je kunt hier heel veel leren en je wordt er heel goed begeleid”

Daan Linssen, Medewerker Teelt, Citaverde College (Limburg), 2019

Lees hieronder de stage-ervaringen van onze (oud) stagiaires!

 

BORIS VAN DEN BERG, TRANSPORT EN LOGISTIEK, HORIZON COLLEGE, 2020

“Mijn stage was ontzettend leerzaam en variërend, geen enkele dag is hetzelfde en de tijd gaat onwijs snel. Op de afdeling waar ik stage mocht lopen mocht ik meedraaien in een onwijs leuk en hardwerkend team! Ik wil Bas Peerdeman en Arjen Slagter onwijs bedanken voor de kans die ze mij bij Bejo hebben geboden! Tot slot wil ik iedereen bedanken van de Orderverwerking, dat ik het zo naar mijn zin heb gehad komt mede door deze mooie afdeling!”
 

MATS ROOIJAKKERS, BEDRIJFSKUNDE & AGRIBUSINESS, HOGESCHOOL VAN HALL LARENSTEIN LEEUWARDEN, 2020

Stage bij Bejo Argentina: “Ik heb veel geleerd wat betreft de groentemarkt en manier van werken door telers in Argentinië, met name op het gebied van uien. Ook heb ik een stukje extra culturele kennis opgedaan, wat ook waardevol is. Ik weet nu hoe het is om in Argentinië te leven en hoe de mensen zijn. Naast de stageopdracht heb ik ook aparte reizen gemaakt om mee te werken en ervaring op te doen door mee te gaan met verkopers en productiemanagers. Hierdoor heb ik ook geleerd over zaadproductie. De stage was extra waardevol voor mij omdat ik Spaans heb bijgeleerd. Voor de stageperiode sprak ik geen Spaans, maar na afloop kan ik toch wel zeggen dat ik een redelijk gesprek kan voeren in het Spaans. 1 kanttekening is dat ik niet veel geleerd heb over de zadensector in zijn algemeen, omdat het project gericht was op de klant en 1 specifiek gewas. Maar verder kijk ik terug op een uiterst leuke en leerzame periode!”
 

TIO SCHUIJT, GROENE BIOTECHNOLOGIE, INHOLLAND AMSTERDAM, 2020

“Mijn stage bij Bejo was erg leuk, ik kreeg voldoende tijd om aan mijn onderzoek te werken en ik kreeg altijd hulp waar nodig met goede uitleg en veel informatie. Mijn collega's waren zeer vriendelijk en er heerst een fijne sfeer. In de eerste maand werd een rondleiding georganiseerd voor alle stagiaires door heel Bejo, waaronder de onderzoekscentra en het pakhuis, dit was zeer informatief en gaf een goed overkoepelend beeld. Over het algemeen heb ik mijn stage periode als uitstekend ervaren.