Ben je student en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht op MBO-, HBO- of WO-niveau? Bejo heeft veel mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Je kunt op ons hoofdkantoor in Warmenhuizen of op de 7 andere locaties in Nederland als stagiair aan de slag. Bejo heeft meer dan 30 buitenlandse vestigingen waar ook weleens stageplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kun jij de kans vergroten dat jij een stageplek krijgt?
  • Stuur minimaal 2 maanden voor de start van je stage jouw motivatiebrief en CV.
  • Geef in je motivatiebrief duidelijk aan in welk vakgebied je stage wil lopen, waar je stage aan moet voldoen en om welke periode het gaat.
  • Vertel iets over jezelf en waar je interesses liggen, want Bejo vindt de mens achter de student ook belangrijk. 
  • Schrijf vooral waarom jij denkt dat je bij Bejo past. 
Heb je interesse in een stageplaats bij Bejo?

Solliciteer via de "Stageverzoek" knop hieronder en upload jouw motivatiebrief en CV.

Stageverzoek

Hoe gaat het nu verder met jouw stageverzoek?

Indien er mogelijkheden op de betreffende afdeling zijn, volgt er een kennismakingsgesprek met de collega die jou gedurende jouw stageperiode zal begeleiden. Tijdens dat gesprek wordt jouw stageopdracht besproken en wordt er gekeken of Bejo jou een inhoudelijk goede stage en bijbehorende begeleiding kan bieden. Daarnaast komen de stagevergoeding en andere voorwaarden aan de orde. 

Een fijn bedrijf waar ze je graag helpen.

Julia Zwaan, Biotechnologie, InHolland, 2022
Lees hieronder de stage-ervaringen van onze (oud) stagiaires!

 

NICOLE KOLLERIE, MASTER PLANT SCIENCES, WAGENINGEN UNIVERSITY, 2022

"Ik vond de opdracht erg interessant. In het begin van mijn stage heb ik meer op het lab gestaan wat voor mij vertrouwd voelde en wat me goed af ging. De tweede helft van mijn stage was erg uitdagend omdat ik hiervoor veel bio informatica werk heb gedaan, waar ik me tijdens mijn studie niet op heb gefocust. Ik raad Bejo absoluut aan als stagebedrijf omdat ik vind dat er een hele prettige sfeer hangt en ik vind dat iedereen ertoe doet en ook dat er voor iedereen binnen Bejo passende werk wordt gevonden. Soms word hiervoor ook goed 'out of the box' gedacht. Ik heb een hele fijne stage ervaring gehad waarbij ik echt het gevoel had dat ik even deel ben geweest van de 'Bejo familie'. Het was gezellig terwijl er ook hard werd gewerkt. Ik heb een hoop geleerd."

BART GLAZENBORG, BUSINESS STUDIES, INHOLLAND, 2022

"Ik was blij dat Bejo met zo'n opdracht kwam. Het bevat namelijk meerdere elementen die interessant zijn om te onderzoek. Zoals hoe de consument, teler en de rest van de keten open staat voor een nieuw product. Maar ook hoe de Redi het beste in de markt gezet kan worden. Ik raad Bejo zeker aan als stagebedrijf. Het is namelijk een hele andere branche waar marketing studenten niet zo snel in zullen stappen, terwijl er heel veel werk te doen. Ook hangt er een gemoedelijke sfeer op de werkvloer wat erg prettig is voor een stagiaire. Ik heb de stage bij Bejo als erg prettig ervaren! De sfeer op de werkvloer is erg prettig, je voelt je meteen thuis. Ook de diverse taken die je krijgt, zorgen voor een goede ervaring. Al met al, was het een hele leuke periode bij Bejo en ik zou het iedereen aanraden!"

JOCHEM GESCHIERE, BIOTECHNOLOGIE, INHOLLAND, 2022

"Tijdens mijn stageperiode heb ik veel samen gewerkt met een andere stagiair. In het begin hebben we samen veel werk in de kas gedaan. 's ochtends vroeg beginnen zodat de bijen nog niet wakker waren en ons niet konden storen tijdens onze werkzaamheden. In de zomer kon het ook erg warm worden in de kassen. Na het oogsten van onze zaden zijn we in het lab aan de slag gegaan en hebben we verschillende experimenten uitgevoerd met de zaden. De afwisseling tussen het werken in de kas en in het lab vond ik erg leuk. Ik heb veel verschillende experimenten met de zaden kunnen uitvoeren waardoor ik veel nieuwe technieken heb geleerd."