Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een uitdagende stage?

Ben je student en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht op MBO-, HBO- of WO-niveau? Bejo heeft veel mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen.

Je kunt op ons hoofdkantoor in Warmenhuizen of op de 7 andere locaties in Nederland als stagiair aan de slag. Bejo heeft meer dan 30 buitenlandse vestigingen waar ook weleens stageplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kun jij de kans vergroten dat jij een stageplek krijgt?
  • Stuur minimaal 2 maanden voor de start van je stage jouw motivatiebrief en CV.
  • Geef in je motivatiebrief duidelijk aan in welk vakgebied je stage wil lopen, waar je stage aan moet voldoen en om welke periode het gaat.
  • Vertel iets over jezelf en waar je interesses liggen, want Bejo vindt de mens achter de student ook belangrijk. 
  • Schrijf vooral waarom jij denkt dat je bij Bejo past. 
Heb je interesse in een stageplaats bij Bejo?

Solliciteer via de "Stageverzoek" knop hieronder en upload jouw motivatiebrief en CV.

Stageverzoek

Hoe gaat het nu verder met jouw stageverzoek?

Indien er mogelijkheden op de betreffende afdeling zijn, volgt er een kennismakingsgesprek met de collega die jou gedurende jouw stageperiode zal begeleiden. Tijdens dat gesprek wordt jouw stageopdracht besproken en wordt er gekeken of Bejo jou een inhoudelijk goede stage en bijbehorende begeleiding kan bieden. Daarnaast komen de stagevergoeding en andere voorwaarden aan de orde. 

 

Je bent ook echt een onderdeel van een team en niet zomaar de stagiaire.

Robbert-Jan Seeleman, Seed Production Research, HAS, 2021
Lees hieronder de stage-ervaringen van onze (oud) stagiaires!

 

STIJN BLOM, PLANTENTEELT, CLUSIUS COLLEGE, 2021

“Mijn stage was enorm leuk. Ik heb ook enorm veel geleerd. Ik vond de introductie ook erg leuk ondanks de corona, er was een teams meeting waar van alles over het bedrijf werd verteld. Bejo heeft mij heel erg geholpen met het kijken naar dit vakgebied en wegen die ik zou kunnen nemen. Het zou mij door deze stage erg leuk lijken om op het lab te werken.”

 

LYNN AASMAN, NANOBIOLOGY, TU DELFT, 2021

“Mijn tijd bij Bejo was er een om nooit te vergeten. Mijn stageopdracht was vrij toegespitst, maar doordat ik vrij werd gelaten in hoe ik de opdracht precies wilde invullen, kon ik toch al mijn ideeën kwijt. Voor vragen of voorstellen kon ik altijd bij mijn begeleider terecht. Door de fijne sfeer die er in de groep hangt, krijg je soms ook nieuwe ideeën door een willekeurig gesprek met een collega. Ik raad het al mijn medestudenten aan om bij Bejo stage te lopen.”

 

MANON BROERSEN, TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE, INHOLLAND ALKMAAR, 2021

“Ik heb een hele leuke en leerzame stage bij Bejo gehad! Veel nieuwe dingen geleerd met betrekking tot het bedrijfsleven en een gezellige tijd gehad met de Bejo-medewerkers. Zeer goede begeleiding. Mijn begeleider en ik bespraken veel samen, waardoor het onderzoek goed verliep. Liet mij veel mijn eigen gang gaan, waardoor het onderzoek niet teveel vanuit de belangen van het bedrijf werd beïnvloed. Ik zou Bejo zeker aanraden als stagebedrijf!”