Labour marketing

WERKEN BIJ BEJO

VEREDEL JE KENNIS EN KUNDE

Van wortel en kool tot venkel en asperge, groenten horen bij onze dagelijkse voeding en zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Professionele telers in binnen- en buitenland zorgen ervoor. Elke dag. Met onze groentezaden. | Met passie veredelen wij de rassen, leveren de zaden en geven advies. Wij staan aan de basis van een grensoverschrijdende, gezonde en groeiende business. Altijd met beide benen op de grond maken onze mensen het verschil.

Exploring nature never stops

DICHTBIJ DE NATUUR

De wereldbevolking blijft groeien, meer monden moeten worden gevoed en er is meer behoefte aan goede en gezonde voedingsmiddelen. Wij leveren hierin onze bijdrage door kennis te ontwikkelen en veredelingsmethoden verder te verbeteren. | Daarbij blijven we dicht bij de natuur. Wij vinden dat onze schaarse natuurlijke hulpbronnen bescherming verdienen, zodat we nu én over 50 jaar kunnen oogsten van een gezonde, vruchtbare grond.

Exploring nature never stops.

ELK NIEUW RAS IS EEN KRUISING VAN HANDWERK EN HIGH-TECH

Elk jaar opnieuw introduceren we nieuwe rassen. Groenten die nog lekkerder en gezonder zijn. Rassen die beter bestand zijn tegen ziekten. Zaden die een hogere opbrengst leveren. De basis is veredeling. | Spannende jaren van veredelen gaan vooraf aan de introductie van een nieuw, commercieel ras. Het is de kruisbestuiving van wetenschap en vooruitstrevende technologie met geduldig en liefdevol handwerk.

KWALITEIT: De beste zaden en de beste rassen

We creëren de beste rassen en produceren de beste zaden voor gezonde, smakelijke en duurzaam geproduceerde groenten. We werken met telers en partners in de keten. Samen maken we goede en gezonde producten. En daarvoor hebben we mensen nodig die kwaliteit voorop stellen.

GOEDE MENSEN KWEKEN WE HET LIEFST ZELF

Wat begon als familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende onderneming. We blijven Bejo, diepgeworteld in de Hollandse bodem. We zijn nuchter, eigenzinnig, innovatief, betrokken en trots op wat we samen bereiken. | We veredelen niet alleen zaden, we kweken ook onze mensen, met veel persoonlijke aandacht. Bejo wil een goede werkgever zijn, die betrokken mensen aan zich bindt. We streven naar langdurige dienstverbanden voor duurzaam inzetbare medewerkers. We maken dit haalbaar door aandacht te geven aan medewerkers in elke fase van hun carrière. Als je je kennis en vaardigheden wilt uitbreiden, krijg je bij Bejo de ruimte en kansen die je nodig hebt. De Bejo Academy biedt interne en externe cursussen en trainingen die alles omvatten, van professionele en technische kennis tot de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en algemene bedrijfsspecifieke trainingen.

Van veredelaar tot bio-informaticus, van processing operator tot area sales representative; we hebben binnen Bejo een enorme diversiteit aan functies op verschillende niveaus.